Musik för finsmakare

 

Välkommen till Beaujolis mångfasetterade värld! Hit kan Du vända Dig, om Du behöver musik till film, reklam, dataspel, hemsidor, olika slags framträdanden eller i andra sammanhang.


Adress:  

Östra Rudstigen 2,  S-135 42  TYRESÖ

Tel:

08 - 798 36 81

Mobil:

073 - 990 70 08

E-post:


Du kan även lämna ett meddelande här och nu om du klickar här.


Utbudet varierar från gregoriansk stil, via barock och romantik, till modern musik såsom jazz, pop och techno. Inspiration hämtas även ur den etniska musiken från världens olika hörn. Med andra ord, har vi full frihet att välja en genre som passar just Ditt behov.

Beaujoli grundades år 2000 av kompositören Alain Johan Dufour vars musik utgör kärnan för verksamheten. Även arrangemangsuppdrag kan dock tas emot om det gäller fri musik eller under förutsättning att beställaren innehar upphovsrätten till originalverket.

Som ett alternativ till att betala periodiskt eller för varje användning via STIM/NCB kan en kund, som så önskar, i vissa fall erbjudas att betala en engångssumma. Då övergår den ekonomiska upphovsrätten för den beställda musiken till kunden.

Om Du önskar mer information, är Du hjärtligt välkommen att ta kontakt eller välja någon av nedanstående länkar. Varför inte börja med ett litet musikaliskt smakprov?


Musikexempel
Presentation av Alain Johan Dufour
Startsida (http://www.beaujoli.se)